2013. augusztus 15., csütörtök

Ismertető

Bianca Robinson 18 éves, Londonban él szüleivel és öccsével. Eddigi, szinte tökéletes élete romba dől, amikor elveszíti azt a személyt, akit a legjobban szeretett. Nem tudja feldolgozni, hogy többé nincs mellette Ő, és ez kihat a közelgő 19. születésnapjára is.. Ez a nap is halálra van ítélve, mindaddig, amíg meg nem jelenik egy barátja, és el nem viszi valahova. Akkor este valami megváltozik.. talán ez majd segít felejteni, vagy mindent elront? Vajon előtörnek a régi emlékek? Mi van, ha egy álom mindent megváltoztat? Ha visszatér az, akit annyira szerettél?  Mi lesz, ha a titkok mindent tönkretesznek? A sok kimondatlan szó.. talán már késő lesz? Érzések, amiket nem tudsz irányítani ..

Hello !:D Szóval ez lenne az ismertető féleség. Pár nap, és jön az első fejezet, ez a kis ízelítő csak azért készült, mert érdekel, mennyien vagytok kíváncsiak a történetre. Nem mondanám sablon sztorinak, hisz ilyet még nem olvastam.. nincs benne a banda, csak a tagok, mint átlag emberek. És a srácok is csak pár fejezet után kerülnek bele majd a történetbe.
Nem is regélek tovább, remélem felkeltette ez a kis bevezető az érdeklődéseteket :)

Nos, pipáljatok kedvetek szerint, akár 1-2 komit is hagyhattok, hogy mit gondoltok erről a rövidke ismertetőről :) Majd jövök. xx

3 megjegyzés:

  1. Ahogy leírtad ez a "sablon sztorit" szerintem nagyon jól írsz , és én tényleg nagyon várom a következő részt , az is tetszik hogy a fiúk átlagosok leszenk , nah jó nem írok többet ez is elég volt , várom a sok-sok kövit :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szebbé tetted a reggelem! Köszönöm, hogy vetted a fáradságot, és leírtad nekem mindezt:D .. és hogy feliratkoztál. Hamarosan hozom az első részt :)

      Törlés
  2. szerintem jo lett
    olvasni fogom rendszeresen :D

    VálaszTörlés